Cieľ

Cieľom tohto blogu je zhromaždiť roztrúsene návody a rôzne vychytavky, ktoré sa týkajú mobilného telefónu Samsung 

GALAXY S. Zároveň sa týmto ospravedlňujem skutočným autorom článkov za ich zverejnenie, vďaka patrí im a nie mne.

09 septembra 2010

Navigácie pre systém Android



CoPilot je navigácia cenou a funkčnosťou porovnateľná s Mobile Maps od spoločnosti Sygic. Je dostupná pre systémy Windows Mobile, zariadenia iPad a iPhone a tiež pre systém Android. Podobne ako aj u ostatných navigácií, sú k dispozícii mapy celého sveta. Testoval som ju na telefóne Motorola Milestone s verziou systému Android 2.1 s mapami Európy.
Viac na ...




NDrive je ďalšou mobilnou navigáciou, ktorá existuje pre viacero platforiem – Windows Mobile, Symbian OS, iPhone OS, Android a dokonca už aj pre nový mobilný systém od Samsungu - Bada. NDrive som testoval práve na systéme Android 2.1. Ak si kupujete viacero máp (cestujete po viacerých krajinách Európy), navigácia patrí medzi tie drahšie (ceny jednotlivých máp).
Viac na...




Pravdepodobne ste už počuli o slovenskej firme Sygic, ktorá ponúka turn-by-turn navigáciu pre viaceré mobilné platformy, napr. Windows Mobile, Symbian, Maemo a iPhone OS, vrátane systému Android. Najnovším príspevkom od Sygicu je aplikáciu Mobile Maps 10, ktorú som testoval na Motorole Milestone so systémom Android 2.1.
Viac na...





Google Maps Navigation je online turn-by-turn navigácia s hlasovým navádzaním zadarmo a štandardne je dostupná zatiaľ len pre niektoré krajiny (z európskych napríklad Rakúsko, Belgicko, Nemecko a iné), na Slovensku zatiaľ dostupná nie je. Ak ju však chcete používať, existuje možnosť stiahnutia modifikovaných Google máp, tzv. Brut Google Maps napríklad zo servera xda-developers.com. Po ich stiahnutí a nainštalovaní sa v telefóne zobrazí ikona Navigation Brut. Google Maps Navigation je poskytovaná zdarma a je určená pre telefóny s Androidom 2.0 a vyšším.
Viac na...

3 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Undeniably believe that which you stated. Your favorite
justification seemed to be on the internet the simplest
thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people think about worries that
they plainly don't know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks
Feel free to surf my page ; unlock iphone 4 free

Anonymný povedal(a)...

Ahaa, its nice dialogue regarding this article here at this blog, I have read all that,
so now me also commenting at this place.

Here is my homepage ... how to get more followers on instagram fast
my webpage > ways to get followers on instagram

Louis povedal(a)...

Really this is very great information, thank you a lot sharing with us
Maybe you like to download free ringtone for mobile
Click here:
http://bestringtones.mobi/games-ringtones/,
http://bestringtones.mobi/comedy-ringtones/,